Kuchyňské pomůcky
-
BANQUET Kleště na špagety FESTA 20 cm
Hodnocení 0 z 560,00 KčBANQUET Kleště na špagety FESTA 20 cm Kleštičky na špagety 20 cm FESTA je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Kleštičky jsou vyrobeny z nerezové oceli, která se snadno udržuje.
-
BANQUET Louskáček na ořechy CULINARIA Red 18 cm
Hodnocení 0 z 5179,00 KčBANQUET Louskáček na ořechy CULINARIA Red 18 cm Louskáček na ořechy Red CULINARIA, kónický louskáček z odolné slitiny hliníku, je vhodný pro louskání ořechů různých druhů a velikostí (vlašské, lískové aj.). Kónický louskáček spolehlivě rozlouskne skořápku a nerozdrtí jádro. Lze též využít pro snadné otevírání PET lahví.
-
BANQUET Miska nerezová na čokoládu BASIC 11,5 cm
Hodnocení 0 z 580,00 KčBANQUET Miska nerezová na čokoládu BASIC 11,5 cm Miska na čokoládu BASIC, nerezové provedení včetně rukojeti, průměr misky 11,5 cm, praktická výlevka pro slévání rozpuštěné čokolády.
-
BANQUET Mačkadlo na potraviny univerzální CULINARIA 29 cm
Hodnocení 0 z 5499,00 KčBANQUET Mačkadlo na potraviny univerzální CULINARIA 29 cm Univerzální mačkadlo na potraviny CULINARIA 29 cm je univerzální pomocník do kuchyně, díky kterému snadno připravíte bramborovou kaši, těstovinovou zavářku do polévky, propasírujete zeleninu apod. Uvařené brambory či zeleninu vložte do mačkadla a stisknutím rukojeti surovinu protlačte. Mačkadlo je vyrobeno z nerezové oceli 18/0, tloušťka stěny 1,5 mm.
-
BANQUET Napařovač na knedlíky CULINARIA 23 cm
Hodnocení 0 z 5179,00 KčBANQUET Napařovač na knedlíky CULINARIA 23 cm Univerzální nerezový napařovací vějíř určený k napařování knedlíků a zeleniny a k vaření v páře. Průměr napařovacího vějíře je 23 cm.
-
BANQUET Změkčovač masa CULINARIA 19,1 cm
Hodnocení 0 z 5199,00 KčBANQUET Změkčovač masa CULINARIA 19,1 cm Změkčovač masa CULINARIA má ostré nože, které prořezávají a zkracují vlákna, maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Celková délka je 19 cm, rukojeť – plast, nerezové jehly. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. Ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké.